Powinieneś zalogować się na swoje konto klienta.
Lub zarejestruj nowe konto.
Filtruj
Ładowanie...
Czajnik ze stali nierdzewnej z gwizdkiem, srebrny z elementami różowego...
Czajnik ze stali nierdzewnej z gwizdkiem, biały pojemność 2,5L...
Czajnik ze stali nierdzewnej z gwizdkiem czarny pojemność 2,5L...
Czajnik Stalowy Nierdzewny 2,5 L INDUKCJA GAZ Srebrny Satynowy (KB-7773)
CHLEBAK METALOWY CZARNY Z DREWNIANĄ POKRYWĄ Bambus POJEMNIK na CHLEB...
CHLEBAK POJEMNIK NA CHLEB PIECZYWO BAMBUS DESKA MAT KH-1713 CZARNY MATOWY
Szukasz metod na zdrowe i smaczne odżywianie? Wypróbuj gotowanie na parze. Jest to najzdrowszy sposób na przyrządzanie posiłków. Gotując w wodzie część witamin i składników mineralnych przechodzi do wody. W konsekwencji wylewamy je razem z wodą, w której gotowaliśmy potrawę.
Gotowanie na p...
Szukasz metod na zdrowe i smaczne odżywianie? Wypróbuj gotowanie na parze. Jest to najzdrowszy sposób na przyrządzanie posiłków. Gotując w wodzie część witamin i składników mineralnych przechodzi do wody. W konsekwencji wylewamy je razem z wodą, w której gotowaliśmy potrawę.
Gotowanie na parze pozwala zachować maksymalną ilość cennych składników. Badania wskazują, że przy tradycyjnym gotowaniu w wodzie tracimy około 40% minerałów i witamin. Zniszczeniu ulegają szczególnie witaminy rozpuszczalne w wodzie, np. witamina C. Podczas gotowania na parze temperatura sięga nawet 120 stopni Celsjusza. To sprawia, że potrawy przygotujemy szybko, a przy tym zdrowo i smacznie.
Wkładki do gotowania na parze są obowiązkowym wyposażeniem kuchni dla wszystkich, którzy chcą zadbać o swoje zdrowie i zdrowie swoich domowników. Dzięki nim zwykły garnek, w którym przyrządzasz codzienny obiad przekształcisz w garnek do gotowania na parze.
Oczywiście w sprzedaży dostępne są specjalne garnki do gotowania na parze czy parowary. Wkładki do gotowania na parze są rozwiązaniem dla tych, którzy nie chcą inwestować dużej kwoty na zakup drogiego sprzętu. Wkładki są nie tylko tańsze ale zdecydowanie prostsze w użytkowaniu.
Wśród modeli wkładek do gotowania na parze wyróżniamy dwa rodzaje: wkład typu "sitko" i wkład typu "koszyk". Obydwa rodzaje wkładek do gotowania na parze pasują do wszystkich rodzajów garnków, we wszystkich rozmiarach. Wkładki do gotowania na parze są również bardzo proste w użytkowaniu. Nie trzeba czytać skomplikowanych instrukcji obsługi.
Obsługa wkładek do gotowania na parze jest intuicyjna. Wszystkie rodzaje wkładek do gotowania na parze są także łatwe w utrzymaniu czystości i nadają się do mycia w zmywarce. "Sitka" i "koszyki" do gotowania na parze wyposażone zostały w specjalne uchwyty, chroniących przed poparzeniem dłoni. Są trwałe i odporne na uszkodzenia i odkształcenia.
Warto posiadać wkładki do gotowania na parze wśród akcesoriów w swojej kuchni. Posiłki przyrządzone na parze będą smaczniejsze i zdrowsze. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu.
PAROWAR DO GOTOWANIA NA PARZE 18 cm - KINGHOFF (KH-1533)
PAROWAR DO GOTOWANIA NA PARZE 22 cm - KINGHOFF (KH-1535)
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie nasza strona wykorzystuje pliki Cookies. W każdym momencie możesz dokonać zmian ustawień w zakresie przechowywania lub pozyskiwania plików Cookies w swojej przeglądarce. Szczegółowe informacje odnośnie celu przechowywania i uzyskiwania plików Cookies oraz polityki prywatności znajdziesz w Regulaminie Sklepu.
Odbierz -5% rabatu na pierwsze zakupy za minimum 99 zł.
Zapisz się i otrzymuj informacje o nowych produktach i promocjach.
Powienienś Zalogować się na swoje konto klienta.
lub zarejestrować nowe konto.